İZMİR / MENDERES - Tekeli Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlkokulu

02327966455----
Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlkokuluTekeli Mahallesi Menderes/İZMİR
Ulaşım
Menderes ilçe merkezine 12 km,İzmir il Merkezine 32 km uzaklıktadır.Ayrıca Gaziemir Semt Garajından her 15 dakikada hareket eden ve Gaziemir-Menderes yolunu kullanarak Tekeli´ye ulaşan Bulgurca dolmuşları ile okulumuza rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.Kısaca okulumuzun ulaşım sorunu bulunmamaktadır.Şimdiden Tekeli ailesi olarak okulumuza hoşgeldiniz diyoruz.Saygılarımızla...İzmir Metro aktarma merkezlerinden(Hilal veya Halkapınar)İzban hafif raylı sisteme geçiş yapıp İzmir´in heryerinden okulumuzun bulunduğu Menderes Tekeli Mahallesine ulaşabilirsiniz veya 808,708 nolu Eshot otobüsleriyle Gaziemir Semt Garajından önce Cumaovası(Menderes) İZBAN aktarma merkezine(SON DURAK) gelinir.Burada İzban´dan inilerek diğer Torbalı İzban hafif raylı sistemine binilerek yaklaşık 7 dakikalık bir yolculuktan sonra Tekeli´ye ve okulumuza ulaşabilirsiniz.