T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / MENDERES - Tekeli Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlkokulu

Tekeli Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlkokulu

Telefon
02327966455
Belgegeçer
02327966455
WEB
https://tekeliseiki.meb.k12.tr
Adres
Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlkokuluTekeli Mahallesi Menderes/İZMİR
Vizyon
İzmir Menderes Tekeli Şehit Er İbrahim Kocagöbek İlkokulu olarak vizyonumuz; Öğrencilerine anasınıfından 4. sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde kazandırmakla tanınan; model bir ilkokul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Geleceğin aydınlık Türkiye’sine damgasını vuracak Atatürkçü, laik, barışçı, çevreci ve insan sevgisiyle dolu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; Gelişen teknolojiyi yakından izleyen ve Geleneksel kültürümüzü yaşatan; Topluma faydalı, üretken bireyler haline gelmelerini sağlamak.
Başarılar
Bütün dallarda kupa ve madalyalarımız vardır.Yeni kupa ve madalyalar kazanmak en büyük hedefimizdir.
Öğretmen :13
Öğrenci :205
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (ÖĞLENCİ GRUP)
Saatler
13:45 ile 18:35 arası
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İzmir Metro aktarma merkezlerinden(Hilal veya Halkapınar)İzban hafif raylı sisteme geçiş yapıp İzmir´in heryerinden okulumuzun bulunduğu Menderes Tekeli Mahallesine ulaşabilirsiniz veya 808,708 nolu Eshot otobüsleriyle Gaziemir Semt Garajından önce Cumaovası(Menderes) İZBAN aktarma merkezine(SON DURAK) gelinir.Burada İzban´dan inilerek diğer Torbalı İzban hafif raylı sistemine binilerek yaklaşık 7 dakikalık bir yolculuktan sonra Tekeli´ye ve okulumuza ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR.
Yerleşim Yeri
Tekeli Mahallesi Menderes İzmir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Menderes ilçe merkezine 12 km,İzmir il Merkezine 32 km uzaklıktadır.Ayrıca Gaziemir Semt Garajından her 15 dakikada hareket eden ve Gaziemir-Menderes yolunu kullanarak Tekeli´ye ulaşan Bulgurca dolmuşları ile okulumuza rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.Kısaca okulumuzun ulaşım sorunu bulunmamaktadır.Şimdiden Tekeli ailesi olarak okulumuza hoşgeldiniz diyoruz.Saygılarımızla...
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
E-TWİNNİG, EKO OKUL, BEYAZ BAYRAK, OKULUM TEMİZ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E-TWİNNİG
Diğer Hususlar
OKULUMUZ BİNALARININ TAHLİYE VE YIKIM KARARI BULUNDUĞUNDAN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE DEVELİ İLKOKULU BİNALARINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
Yazdır